Ring oss nu!Boka nu!

Integritetspolicy

Personuppgiftspolicy för
Hyra Stuga Öland

Din integritet är viktig för oss på Hyra Stuga Öland. Därför väljer vi att vara helt transparenta med vilka personuppgifter vi hanterar och varför.

Behandling av personuppgifter

Personuppgifter behandlas av utsedd personal hos Hyra Stuga Öland. Dom uppgifter som vi samlar in är information som är nödvändig för bokning och uthyrning från de personer som integrerar med oss så som e-post, telefon och våran webb. Vi är måna om att alla personuppgifter som finns hos oss tas om hand på rätt sätt dvs uppgifterna lagras och behandlas på ett tryggt och säkert sätt. Vi lämnar inte ut några uppgifter till tredje part.

Vilka personuppgifter behandlar vi?

Hyra Stuga Öland drivs av et medelålders par som bor och verkar på Öland. För att kunna boka och hyra våra stugor behöver vi samla in följande information.

  • för- och efternamn
  • personnummer
  • adressuppgifter
  • e-postadress
  • telefonnummer
  • uppgifter som den registrerade självmant och frivilligt uppger

 

Varifrån får vi uppgifterna?

Personuppgifterna har inhämtats från dig själv, Informationen kan vi få via brev eller elektroniskt.

Kommentarer

När besökare lämnar kommentarer på webbplatsen samlar vi in de uppgifter som visas i kommentarsformuläret samt besökarens ip-adress och user agent-sträng som hjälp för detektering av skräpmeddelanden.

En anonymiserad sträng som skapats utifrån din e-postadress (även kallat hash-värde) kan komma att sändas till tjänsten Gravatar för att avgöra om du finns registrerad där. Integritetspolicyn för tjänsten Gravatar finns på https://automattic.com/privacy/. När din kommentar har godkänts kommer din profilbild att visas publikt tillsammans med din kommentar.

Kommentarer från besökare kanske kontrolleras via en automatiserad tjänst för detektering av skräppost.

Kontaktformulär

De uppgifter som du uppger i kontaktformuläret lagras enbart i vår databas för att vi ska kunna administrera din förfrågan.

Hyra Stuga Öland garanterar att dina uppgifter inte kommer att vidarebefordras till tredje part.

Genom att skicka förfrågan via kontaktformulär till oss så ger du ditt samtycke till att vi hanterar dina personuppgifter enligt nedan:

Din förfrågan läggs upp i en mapp som bara behöriga personer har tillgång till.
Vi använder bara de insamlade personuppgifterna för det syfte de samlats in för.
Dina uppgifter sparas inte längre än nödvändigt.
Varje enskild person kan när som helst be oss att ta bort dennes personuppgifter ur vårt system, genom att kontakta oss

Cookie-filer

Hyra Stuga Öland använder sig av cookies för att hjälpa till att göra din upplevelse på vår webbplats trevligare och i samband med användandet av hemsidan samtycker du därmed också till användandet av cookies och att uppgifter om ditt besök på vår webbplats lagras och används för att göra din upplevelse bättre.

Hyra Stuga Öland använder sig av Google Analytics för att analysera besökarnas användning av webbplatsen och dess funktioner. I samband med detta samlas data om besökarna in vilka också delas med Google inom ramen för analysverktyget. För närmare uppgifter om hur Google hanterar insamlad information hänvisar vi till deras webbplats på adress https://www.google.com/intl/sv/policies/privacy/partners/. Du som användare samtycker genom användandet av tjänsten till att informationen
som samlas in lagras av Google.

Om du lämnar en kommentar på vår webbplats kan du välja att spara ditt namn, din e-postadress och webbplatsadress i cookie-filer. Detta är för din bekvämlighet för att du inte ska behöva fylla i dessa uppgifter igen nästa gång du skriver en kommentar. Dessa cookie-filer gäller i ett år.

Om du har ett konto och loggar in på denna webbplats kommer vi att skapa en tillfällig cookie-fil för att kontrollera om din webbläsare accepterar cookie-filer. Denna cookie-fil innehåller ingen personligt identifierbar information och försvinner när du stänger din webbläsare.

När du loggar in kommer vi dessutom att skapa flera cookie-filer för att spara information om din inloggning och dina val för utformning av skärmlayouten. Cookie-filer för inloggning gäller i två dagar och cookie-filer för layoutval gäller i ett år. Om du kryssar i ”Kom ihåg mig” kommer din cookie att finnas kvar i två veckor. Om du loggar ut från ditt konto kommer cookie-filerna för inloggning att tas bort.

Om du redigerar eller publicerar en artikel kommer en extra cookie-fil att sparas i din webbläsare. Denna cookie-fil innehåller inga personuppgifter utan anger endast inläggs-ID för den artikel du just redigerade. Den gäller under 1 dygn.

Om du inte accepterar användandet av cookies kan du stänga av cookies i din webbläsares säkerhetsinställningar. Du kan även ställa in webbläsaren så att du får en varning varje gång webbplatsen försöker placera en cookie på din dator.

Inbäddad innehåll från andra webbplatser

Artiklar på denna webbplats kan innehålla inbäddat innehåll (exempelvis videoklipp, bilder, artiklar o.s.v.). Inbäddat innehåll från andra webbplatser beter sig precis på samma sätt som om besökaren har besökt den andra webbplatsen.

Dessa webbplatser kan samla in uppgifter om dig, använda cookie-filer, bädda in ytterligare spårning från tredje part och övervaka din interaktion med sagda inbäddade innehåll, inklusive spårning av din interaktion med detta inbäddade innehåll om du har ett konto och är inloggad på webbplatsen i fråga.

Hur länge vi behåller era uppgifter

Vi kommer att behålla dina personuppgifter så länge du är kund hos oss. Därefter kommer de att sparas för olika lagkrav. När den tiden har passerats kommer dina personuppgifter att raderas eller anonymiseras. Observera att vissa personuppgifter är nödvändiga för att kunna fullgöra åtagande som ingår i vårt avtal med dig eller annan laglig grund, exempelvis information om avtal, fakturerade tjänster och kan därför inte begränsas eller raderas.

Om du skriver en kommentar kommer kommentaren och dess metadata att sparas utan tidsgräns. Anledningen till detta är att vi behöver kunna hitta och godkänna uppföljningskommentarer automatiskt och inte lägga dem i kö för granskning.

För användare som registrerar sig på webbplatsen sparar vi även de personuppgifter de anger i sin användarprofil. Alla användare kan se, redigera eller radera sina personuppgifter när som helst (med undantaget att de inte kan ändra sitt användarnamn). Även webbplatsens administratörer kan se och redigera denna information.

Plugin

Defender Pro: Den här sidan skapar och lagrar en aktivitetslogg som tar upp IP-adress, användarnamn, e-postadress och spårar användaraktivitet (som när en användare gör en kommentar). Informationen kommer att lagras lokalt i 30 dagar och fjärr i 1 år. Information om fjärrloggar kan inte rensas för säkerhetsändamål.

Vilka rättigheter du har över dina data

  • Du har rätt att få veta vilka personuppgifter som rör dig som vi lagrar.
  • Du har rätt till att vända dig till oss och be om att få felaktiga uppgifter rättade.
  • Du har rätt att få dina uppgifter raderade. Detta gäller dock inte om det finns nationell lagstiftning som hindrar oss från att göra detta.
  • Du har rätt att begära att dina uppgifter begränsas till att användas till vissa avgränsade syften.
  • Du har rätt att invända mot personuppgiftsbehandling som vi utför.
  • Du har rätt att lämna in klagomål till Datainspektionen om du anser att vi inte behandlat dina uppgifter på rätt sätt. Klagomål lämnas till www.datainspektionen.se

Om du har ett konto eller har skrivit några kommentarer på denna webbplats kan du begära en exportfil med de personuppgifter vi har om dig, inklusive alla uppgifter du har gett oss. Du kan också begära att vi tar bort alla personuppgifter vi har om dig. Detta omfattar inte eventuella uppgifter som vi är tvungna att spara av administrativa, legala eller säkerhetsändamål.

Personuppgiftsansvarig

Hyra Stuga Öland
Västra Sörbys bygata 10
39872 Norgholm
Lennart Lindblom
info@hyrastugaoland.se

Om du har frågor

Om du har några frågor angående behandling av personuppgifter hos Hyra Stuga Öland är du välkommen att kontakta oss.